Lyyti + Kärpästen aika

Joensuulaislähtöisen lauluntekijän Lyytin odotettu esikoislevy "Meitä ei ole kutsuttu" ilmestyy 14.2.2020!

Julkkarikiertue saapuu Joensuuhun lauantaina 7.3.2020.
Levyn laulut soivat Kulttuuritehdas Siihtalan Korjaamo-tilassa erikoiskokoonpanon voimin.

Illan avaa pehmeästi suriseva Kärpästen aika -yhtye.

LYYTI
Lyytin runoelmapop vie syreenipensaan alta yläasteen juhlasalin hämärään ja purppuravaloista patsaita kaatamaan. Kynnyksen yli tulvii ja salaisuuksien äänet soi askelten tahtiin. 

Laulaja-lauluntekijä Lyyti on valloittanut Helsingin klubeja ja keikkalavoja ympäri maan ja julkaissut singlejä vuodesta 2016. Esikoislevy on hartaudella tehty kokonaisuus, jonka taustajoukkoihin kuuluvat mm. Risto-yhtyeestä tunnettu Risto Ylihärsilä, sekä Litku Klemettiäkin tuottanut Pekka Tuomi. Levyn julkaisee jyväskyläläinen Luova Records. 

"tehdään tänään jotain hauskaa
mennään katsomaan tulipaloa
mennään jonnekin
minne meitä ei ole kutsuttu"

https://open.spotify.com/artist/1thzcI6KSWuEdFD35WJTtE
https://www.youtube.com/watch?v=p9MvndptXco
https://www.facebook.com/lyyyyyti/

KÄRPÄSTEN AIKA
Kärpästen aika on syksyllä 2018 perustettu kolmihenkinen indiepop-yhtye. Jos Edith Södergran olisikin kirjoittanut runonsa lelusyntikoitten valmiskomppien rytmittämiksi lauluiksi, kuulostaisiko se tältä? 

Helsinkiläis-joensuulais-tamperelaisen jäsenistön soitannollinen horisontti ulottuu punkista oppilaitostraditioon ja progesta kansanmusiikkiin. Kärpästen aikana trio tarjoilee runollis-filosofisesti orientoitunutta poppia, jossa muoviset soundit eivät ole vitsi, vaan totta.

https://www.facebook.com/karpastenaika/